Köpvillkor
Priser inkl. moms

tjohooooo 

Köpvillkor

Kära MillaMi-kund

Leveranser sker från butiken på Käringön med leveranstid 3-5 dagar. Önskar du som kund byta vara lägger du enkelt en ny beställning och skickar varan du vill byta i retur. Efter några år har vi kommit fram till att detta är det snabbaste och smidigaste tillvägagångssättet. Maila oss dynget runt på info@millami.com vi svarar i tur och ordning så fort vi kan & detta gäller under vardagar.

Köp & Leveransvillkor

Vår ambition är att göra er köp process hos oss så enkel och säker som möjligt och använder oss därför av följande villkor. Har du synpunkter eller förslag på alternativ och lösningar hör gärna av er till oss så att vi kan ta del av dem och bli ännu bättre.

Frakt

Fraktavgiften är bara på 59 SEK inom Sverige. Fraktavgiften kan komma ändras under reaperiodor samt vid speciella erbjudanden, men då informerar vi tydligt om det först. Frakt till andra länder än Sverige följer vi en så kallad vikttariff, dvs du betalar en fraktavgift som är beroende av vikten på paketet. Se din aktuella kostnad i kassan när du gör din beställning. Vi använder Posten/PostNord som leveranspartner.

Retur

Fri retur i butiken på Käringön!

Självklart skall du vara nöjd med din beställning. Ibland händer det att plagget tex inte passar eller att du ångrade er. Då får du självklart returnera, vi följer distansavtalslagen där du har 14 dagar ångerfrist. Varan får då ej vara använd och den skall returneras med originalförpackningar och emballage. Varan som skickas tillbaka får heller inte lukta tex rök. Då har varan har tappat värde. Du som kund blir skyldig att ersätta värdeminskningen eller så får du tillbaka varan och betala priset som det var när du beställt. Returfraktkostnad är 59 SEK. Avgiften för returen justeras in på faktura/kortbetalning vid makuleringsprocessen. Vår hanteringsprocess efter mottagandet av retur är normalt 3-5 arbetsdagar, vid högbelastning kan det ibland ta några dagar längre. Observera att MillaMi.com har enligt lag 30 dagar på sig att fullfölja en återbetalning vid retur/reklamation.

Du betalar då bara för

 • fraktavgift 59:-
 • varorna du valt att behålla.
 • returfraktkostnad 59:-
 • fakturaavgift som Klarna har. 


Väljer du att returnera hela beställningen så betalar du fraktavgiften 59:- och returfrakten 59:- totalt 118:- och den frakt/returkostnad kommer finnas kvar på fakturan eller räknas av på krediteringen till ditt kort. Enkelt eller hur!

Retur som sker till kort som står utställda på banker utomlands sker med den aktuella dagens valutakurs. Differens kan då uppstå men det är tyvärr inget vi kan påverka. 

HUR DU GÖR
Maila till oss på info@millami.com i ämnesraden skriver du Retur samt ditt ordernummer. Ex ”Retur 1234567” Skriv ett kort meddelande till oss om varför du returnerar så vi kan bli bättre på det vi gör. 
Vi svarar då med en retursedel som du skriver ut och klistrar/tejpar fast på paketet, den lämnar du in på närmaste Postenombud. Klart!


När vi tar emot returen makulerar vi ev fakturor eller krediterar köpet tillbaka på ditt kort. Som vanligt har även banken sina tre arbetsdagar innan pengarna oftast är över. Du får en ny faktura från Klarna om du valt den betalningsmetoden, som påvisar att du bara har returavgiften kvar att betala, alternativ att fakturan är helt makulerad. Har du betalt direkt med kort mailar vi dig information efter krediteringen.

Bra att veta 
Skicka gärna i samma kartong/påse du fick leveransen i, annars packa in så väl du kan! Skor skall returneras med sin originalkartong samt paketeras in i skyddande ytterembalage. Du ansvarar för paketet tills vi fått det. En retur tar ca 3-5 arbetsdagar att genomföra.
Vid köp av 70%, eller andra REA kombinationer så erbjuds endast bytesrätt/tillgodokod.

Byte

Önskar du byta en vara mot en annan så gör du det enklast genom att lägga en ny order på varan du vill byta till samt gör en retur på varan du vill skicka tillbaka. Detta är för att vi vill försäkra dig om att du skall få din vara innan den ev tar slut i lagret. 

Bra att veta:
Det nya köpet kvitterar inte det gamla, utan den behandlas som en ny order då detta är det lättaste sättet. Din retur makulerar vi självklart som vanligt så fort vi mottagit ditt paket. Välj därför gärna Klarna som betalningsmetod så ligger du aldrig ute med pengar!
Vid köp av 70%, eller andra REA kombinationer så erbjuds endast bytesrätt/tillgodokod.

Betalning

Hos oss kan du välja följande betalsätt

 • Kortbetalning
  Ditt kortnummer och giltighetstid skickas krypterat till Payex som godkänner eller ger avslag. Vi gör namn- och adresskontroll. Namn- och adressuppgifter måste vara identiska med kortutfärdarens register. Kortet är personligt och du kan därför inte handla på exempelvis din äkta hälfts kort eller kort som är registrerade på företag. Vi accepterar de vanligaste korttyperna utställda på svenska banker. Vid köp av kort utomlands dras summan efter  dagens valuta.
 • Klarna
  "Vi på Klarna tycker att e-handel är det bästa som finns. Men vi tycker också att handeln på nätet kan bli ännu lite bättre, och framförallt mycket tryggare, enklare och roligare. Speciellt för dig som handlar. Därför har vi tagit fram enklare, tryggare och roligare betalsätt som fungerar helt på dina villkor.
  Oavsett vilket alternativ du väljer får du alltid varan först och betalar sen. På så sätt är du säker på att du betalar för det du faktiskt beställde. Dessutom behöver du aldrig lämna ut känslig information som kortnummer när du handlar med Klarna.
  Med Klarna kan du handla var du vill, när du vill. För att genomföra ett köp använder du nämligen bara sådan information som du alltid bär med dig och kan utantill. På så sätt slipper du dosor, krångliga registreringsprocesser och att logga in." 
 • Presentkort
  Har du fått ett presentkort av någon underbar själ i ditt liv så är det väldigt enkelt att betala med det i. I kassan finns en ruta där du fyller i koden som står på kortet. Du behöver inte använda hela summan samtidigt, utan summan för köpet dras av på summan av presentkortet tills det är slut. I dagsläget går det tyvärr inte att kombinera med Klarna om du t.e.x skulle vilja köpa något dyrare än vad presentkortet är på. Välj då istället direktbetalningsfunktionen för kort. 
 • Bankgiro
  Vill du använda en vanlig bankgiroinsättning för att betala din beställning så går det utmärkt. Kontakta oss först på info@millami.com. Avgift 49 kr 

 • Swish
  Vid betalsätt Swish MillaMi-nummer : 123 617 16 07 skallbetalning vara oss tillhanda inom 24 timmar därefter skickas din order. Vid betalningen ange ordernummer,
  samt för & efternamn.


 • Hämta och betala i butiken MillaMi, Shoppa det du önskar på vår webshop och välj som betalningsalternativ hämta och betala i butiken. Då reserverar vi varorna max till stängning följande dag vi har öppet. Meddela oss per mail (info@millami.com) om du önskar att få varorna liggandes längre, eller hjälp oss och skicka ett mail om du vill makulera din order så vi kan jobba fortare, tack! 

  Öppettider Käringön
  Under Våren: öppnas igen till våren. 

Hur leveransen sker.

Bra att veta
Hösten 2013 levererade vi 99,6% av beställningarna redan efter en arbetsdag. Görs beställningen innan kl 14.00 på vardagar så kan vi nästan garantera att leveransen görs följande arbetsdag.

Normalt skickas din leverans dagen efter din beställning. Beroende på var du bor och mängden beställningar vi har att skicka ut så varierar dock leveranstiden mellan 3-5 arbetsdagar tills leveransen är hos dig eller på ditt utlämningsställe inom Sverige. Vi reserverar oss dock för att en vara kan ta slut. Vi förbehåller oss rätten att leverera varan inom de 30 dagar konsumentköplagen ger oss. Klarar vi inte detta har du självfallet rätt att häva ditt köp. Eller blir meddelad att varan är helt slut.
Posten levererar åt oss. Bor du vid eller norr om Östersund eller är beroende av lantbrevbärare så tar det normalt två dagar, annars en dag, att få försändelsen. Till övriga norden tar det en dag extra och i norra Finland upp till ytterligare två dagar extra. Europa, USA, Ryssland och Australien upp till några dagar extra. Fraktavgiften är också större till utomlands. 

Öppet köp - GÄLLER EJ SMYCKEN 

Pga av hygieniska skäl kan vi ej ta emot smycken på öppet köp, då det är du som nästa kund som drabbas tyvärr. Vår policy är självklart att kunna stå för din säkerhet utan att du skall behöver oroa dig för ev sjukdomar. 

Reklamationer

Önskar du reklamera din vara så gör du det enklast genom att maila oss på info@millami.com och i ämnesraden skriver du Reklamation samt ditt ordernummer Ex ”Reklamation 1234567”. Skriv varför du vill reklamera vara samt bifoga mer än gärna bilder på felet. 

Strul med leveransen

Om en försändelse inte anländer till dig så hör av dig till oss via e-mail info@millami.com eller ring 0736303015 så kan vi börja spåra upp försvunnet gods direkt. Du kan även själv spåra ditt gods på postens hemsida. Fyll bara i trackingnumret du fått av oss i ditt leverensbesked. Skulle varan däremot komma fram i skadat skick så måste du ställa till påpeka detta på ditt utlämningsställe och anmäla det direkt på plats där. Är skadan av den där dolda sorten och inte blir tydlig förrän du kommer hem så gör du som vid reklamation (se ovan). När ett paket levereras med Posten Postpaket förbehåller oss alla rättigheter till ersättning om något problem händer. När paketet levereras ifrån oss är det utanför våra händer. Du måste ta problemet med Posten, naturligtvis hjälper vi dig så mycket vi kan.

Ej uthämtad vara

Det verkar för oss helt otroligt, men om du av någon outgrundlig anledning får för dig att inte hämta ut beställd vara, så sänds paketet i retur till oss av fraktbolaget. Denna kostnad får då du betala och du faktureras för dessa kostnader samt administrativa tjänster. Gällande outhämtade paket har vi en fast kostnad på 249 SEK som korrigeras på fakturan hos Klarna eller räknas av på krediteringen till ditt kort. Har du ej hämtat ut fler än tre beställningar reserverar vi oss för att stänga av ert kundnummer. 

Reservation

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt att en artikel utan förvarning kan utgå ur sortimentet. T. ex kan en artikel sälja slut innan lagersaldot hunnit uppdaterats på webshoppen. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten. RGB är ju lite begränsat! Vi mäter självklart färgtemepraturen får att få så exakt färg som det bara är möjligt. Vi reserverar oss även för eventuella prisfel, prisändringar och korrekturfel. Samtliga våra priser anges i svenska kronor inklusive moms. 

Personuppgifter

MillaMi är ansvarig för de personuppgifter som du lämnat till oss. Dessa uppgifter kommer att användas, dels för att du skall kunna handla hos oss och dels för att kunna behålla vår kundrelation och till marknadsföringsändamål. Vill du göra någon ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att logga in på ditt konto via hemsidan eller att skriva till oss via e-mail på info@millami.com
Enligt lag måste du godkänna att vi sparar dessa uppgifter om dig, vilket du samtycker till genom att fullgöra ett köp hos oss.
Vi samlar tillsammans med vår partner Ve in personuppgifter från dig som kan komma att användas i marknadsföringsändamål i enlighet med vad som närmare anges i vår respektive Ve:s cookie policy, https://www.ve.com/sv/policy-for-cookies

Vi samlar tillsammans med vår partner Ve in personuppgifter från dig som kan komma att användas i marknadsföringsändamål i enlighet med vad som närmare anges i vår respektive Ve:s intergritetspolicy, https://www.ve.com/sv/integritetspolicy.

Minderåriga

Du måste ha fyllt 18 år för att få handla hos oss.  

Frågor?

Kontakta oss på info@millami.com med vad du än kan ha på hjärtat!

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
SENAST INKOMMET
IVY_LOOKBOOK_CAMPAGN_SUMMER_21_26_0153.jpg
IVY Copenhagen Alexa Ankle Jeans Tacna
1.099 SEK 549 SEK
Shorts-Francis-Khaki.jpg
Robbie Moor Shorts Francis Khaki
749 SEK
Mos Mosh Fifer Chino White
Mos Mosh Fifer Chino White
1.299 SEK 649 SEK
Mos Mosh Selma White Skirt
Mos Mosh Selma White Skirt
1.149 SEK 549 SEK
S20-09326L-729---Puerto-Rico---Lilac---Long-Iris.jpg
Oneseason Iris Dress Puerto Rico Lilac
1.899 SEK
L_20S_1919142-014_148001_140193-014_01111-32-765
YAYA Denim Skirt Raw Edges
699 SEK 349 SEK
L_20S_1101173-014_14800_123150-014_99209-18-417.jpg
YAYA Long Denim Shorts Pebble
699 SEK 349 SEK
IVY_LOOKBOOK_CAMPAGN_SUMMER_21_36_0221.jpg
IVY Copenhagen Karmey Chino Shorts White
949 SEK 449 SEK
IVY_LOOKBOOK_CAMPAGN_SUMMER_21_37_0230.jpg
IVY Copenhagen Karmey Chino Shorts Dusty Army
949 SEK 449 SEK
IVY_LOOKBOOK_CAMPAGN_SUMMER_21_19_0115.jpg
IVY Copenhagen Mia Denim Jeans
1.299 SEK 649 SEK
IVY_LOOKBOOK_CAMPAGN_SUMMER_21_04_0029.jpg
IVY Copenhagen Mia Denim Shorts
949 SEK 449 SEK
IVY_LOOKBOOK_CAMPAGN_SUMMER_21_24_0141.jpg
IVY Copenhagen Alexa Ankle Jeans White
1.049 SEK 549 SEK

Betalningsalternativ

Vi levererar med

Vi är certifierade av

Hjälp med ditt köp

Finns det något du undrar med leverans, betalning, passform eller egentligen vad som helst får du gärna ringa eller maila oss!

Mail: info@millami.com
Telefontider : Vardagar 12-16:00
Amanda : +46736303015
Milla : +46736302220

ÖPPETTIDER
Butiken Käringön
Är stängd men öppnar upp till Påsk 2021.

Klicka här för mer info gällande Butiken Käringön.

*Vid köp av 70%, eller andra REA kombinationer så erbjuds endast bytesrätt/tillgodokod.

Top